Momalolinon

Alla inlägg den 19 juli 2012

Av Malin - 19 juli 2012 21:47

Halloj


Så va man hemma igen efter en mini semester i Skåne land..    

Vi åkte ner i måndags och bodde på Scandic Star i Lund och där ifrån så tog vi oss runt i Skåne.

På måndagen blev det inte så mkt gjort utan när vi kom ner så checkade vi bara in och sen tog vi oss en tur in till centrala Lund för att hitta något att äta. Det blev Mårtens pizzeria.  För det va vad sonen ville ha...  

Sen blev det lite mys shopping, när vi väl hittade en bra mataffär...  Det är inte så lätt när man inte kan staden..

Så efter lite dricka och chips inhandling så åkte vi till hotellet. Så att mannen och sonen kunde ta sig ett bad och jag en dusch och sen la vi oss och kollade på film och mölade...    


På tisdagen så åkte vi till Kiviks marknad. Sicken jvl trafik det va dit......  Eller rättare sagt nästan där...  Det kändes som om halva skåne va där samtidigt..

Men marknaden va väl inget att hänga i granen egentligen. Det va en massa knallar men inte mkt som va intressant. Jag fick köpt lite pärlor av Playful pärlor, men annars så va det inte mkt vi va intresserade av, vi köpte lite god mat och sonen fick  köra radiobilarna och spela på lite hjul så han blev ganska nöjd tillslut.

Det blev lite kändis spotting oxså: Vi såg Bingo Rimér med familj och Magdalena Graaf med familj. (Jag skulle bara kolla om det verkligen va hon och då såg jag på hennes blogg bilder precis där vi såg dem    )

Det va hysterikt med trafik när vi skulle hem med, vi fick sitta i bilen i ca 45 min innan vi kom ut på vägen... Och då va vi parkerade 10 meter från utfarten..)

När vi kom hem från marknaden så va vi ganska trötta så vi gick upp på rummet och la oss i sängen och kollade på film igen..

Sonen va jätte glad att han hade en egen tv vid sin säng och den hade Disney chanel..    


På onsdagen så åkte vi ner till Malmö och kollade i lite affärer och sen åkte vi vidare till Oxie till en pärlbutik, Pärlförrådet, för att shoppa loss lite.   

Det va jätte kul att bara gå där inne för att klämma och känna på alla olika pärlor. Det blev en ganska stor påse vi fick med oss därifrån. Sen åkte vi mot Lund igen. Vi tog en tur in till centrala delarna för att kolla lite i butiker och vi hittade lite mera pärlor på Skapa i Lund. Så nu har jag fått en massa nya ideér och material med hem..


Idag så va tanken att vi skulle åka ner till Sjöbo för att gå på marknaden där men när vi vaknade så öste regnet ner så vi struntade i det..  Även om vädret blev lite bättre så hade vi ju redan bestämt oss för att åka hemåt..


Så nu vet ni vad jag har gjort de senaste dagarna    

Nu ska jag slänga mig i soffan och slö titta på tvn

Kram på er

Malin

Ovido - Quiz & Flashcards